MB HOCKEY CAMP
30. 7. 2024

DVA TERMÍNY LETNÍCH HOKEJOVÝCH KEMPŮ ZA NÁMI - podívejte se na fotky

Třetí ročník MB Hockey Camp proběhl ve dvou červencových týdnech a přivítal rekordní počet mladých hokejistů nejen z celého kraje, ale i ze zahraničí - dorazily děti ze Slovenska, Itálie a Švýcarska.

Každý den byl rozdělen do čtyř tréninkových bloků, které kombinovaly přípravu na ledě a suchou v tělocvičně, což pro děti to znamenalo intenzivní, ale efektivní trénink.

Hokejové tréninky vedli zkušení trenéři, včetně klubových trenérů a hostů jako Tereza Pištěková, David Matějka, Dominik Ludvík a Roman Šimůnek. Program byl navržen tak, aby se děti po delší pauze bez ledu dostaly plynule zpět do tempa. Začínali jsme bruslením bez puku a postupně přidávali další cvičení.

O suchou přípravu v tělocvičně se postarali Tomáš Cibulka, a na druhém termínu i Lada Csóková, kteří dětem připravili program zaměřený na fyzickou kondici, kompenzační cvičení a obratnost.

Gólmani měli v prvním týdnu speciální individuální dopolední program, zaměřený na jejich specifické tréninkové metody a techniky. Odpoledne se pak přidali k ostatním hráčům, a zapojili se do týmových tréninků a her.

Po obědě, který zajišťovala restaurace DŽEGERS 48, byl čas na odpočinek do druhé poloviny dne.

Každý týden jsme také přivítali vzácné hosty. Dorazili se za námi podívat brankáři Šimon Hrubec a Dominik Hrachovina.

Fotografie z prvního i druhého termínu kempu si můžete prohlédnou i stáhnout ZDE.

Děkujeme všem zúčastněným za jejich energii a nadšení. Vidíme se zase příští rok!