MB HOCKEY CAMP
15. 7. 2024

PRVNÍ PŘÍMĚŠŤÁK JE MINULOSTÍ!

Léto se nám hezky rozjelo a první příměstský tábor v rámci MB Hockey Camp máme za sebou. Děti si užily týden plný sportu, soutěží a hlavně zábavy. Jak to celé probíhalo?

Každé ráno jsme začínali pořádnou dávkou pohybu. Koordinační běhy, přeskoky, slalomy, švihadlo, oblíbené hry a další aktivity byly na denním pořádku.

Po ranním bloku a svačině přišla na řadu další část programu, a to soutěže o MB pohár. Děti byly rozděleny do čtyř týmů a každý den je čekala nová výzva. Hod na plechovky, skok do písku, závody ve stylu F1, skok z místa, malování obrazu křídou nebo filmový kvíz.

Po obědě a krátkém odpočinku jsme pokračovali s kolektivními hrami v tělocvičně. Fotbal, florbal, vybíjená, házená – prostě všechno, co nás baví. Vyrazili jsme i za kulturou, a jedno odpoledne jsme strávili v kině na filmu Já, Padouch.

Poslední den tábora jsme završili návštěvou zmrzlinového stánku. Děti si pochutnaly na zmrzlině nebo ledové tříšti a společně jsme si užili poslední chvíle tábora. Každý účastník dostal na památku diplom a taštičku s dárkem.

Díky všem dětem za jejich energii a nadšení! Zvláštní poděkování patří také dorostencům, kteří pomáhali s organizací a vedením týmů.

Fotografie z tábora si můžete prohlédnout a stáhnout ZDE.

Druhý termín příměstského tábora, rozšířeného o bruslení na ledě, začne 29.7. Máme posledních pár míst, takže jestli ještě váháte, registrujte se co nejdříve!