MB HOCKEY CAMP
6. 5. 2024

MB KEMPY se blíží, na koho se můžete těšit?

Zájem o letošní letní hokejové kempy a příměstské tábory MB Hockey Camp roste a registrace jsou v plném proudu. Několik programů se blíží ke své maximální kapacitě, zejména příměstský tábor s ledem hlásí posledních osm volných míst. Po naplnění kapacity zahájíme registraci do čekací listiny, takže pokud máte zájem, neváhejte a přihlaste se co nejdříve!

Brzy začne i naše Brankářská škola Honzy Strmeně a Petra Vojtěcha Buchty, která startuje již za dva týdny. Je to vynikající příležitost pro všechny mladé brankáře, kteří se chtějí všestranně zdokonalit pod vedením špičkových trenérů.

Ve druhém termínu MB kempu se můžete těšit na speciálního hosta, Romana Šimunka – odchovance Slovanu Bratislava a současného trenéra v italském klubu. Tato spolupráce nám otevře dveře k zajímavému výměnnému programu, v rámci kterého budou mít naši trenéři a hráči možnost následně se zúčastnit tréninkového kempu v Itálii.
V trenérském týmu MB Hockey Camp pro letošní ročník máme již potvrzené trenéry, mezi kterými najdete Davida Matějku z Motoru, Terezu Pištěkovou, Vladimíra Sičáka, Jana Bartizal Yahora Hrakholskiho, Tomáše Cibulku a další. Informace o jednotlivých trenérech si můžete přečíst ZDE.
Na MB Hockey Camp máme připravený široký výběr programů, takže si každý najde to své, Mladé hokejisty zveme na naše MB kempy, kde je čeká spousta tréninků a hokejové zábavy. A pro ty, kdo hokej nehrají, nabízíme příměstské tábory, kde teď můžete ulovit poslední volná místa.

Registrace probíhá na tomto odkaze.

Pokud máte dotazy, neváhejte se na nás obrátit na e-mailu kempy@hcmadbull.cz pro hráčské kempy a příměstské tábory, a golmani@hcmadbull.cz pro gólmanské kempy.
Těšíme se na další ročník a na všechny nové i vracející se účastníky!
MB Hockey Camp