MB HOCKEY CAMP
8. 2. 2024

MB PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY 2024

MB HOCKEY CAMP se po roce vrací s příměstskými tábory, které se letos uskuteční již po třetí. Znovu otevíráme dveře mladým sportovcům a spouštíme registrace na léto.

TERMÍNY A CENY:

1. TERMÍN PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA - BEZ LEDU
- datum: 8.7. - 12.7.2024
- cena: 3.500 Kč
Tento termín bude zaměřen na „suchou“ přípravu. Pro děti bude připravený program v tělocvičně a venkovní sportovní aktivity.

2. TERMÍN PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA - S LEDEM
- datum: 29.7. - 2.8.2024
- cena: 5.500 Kč
Letošní novinka - příměstský tábor s ledem. Poprvé do programu zapojíme i bruslení a další aktivity na ledě. Tábor je určen i pro úplné začátečníky na bruslích.

V ceně je vždy zahrnuto stravování, a to včetně svačin a obědů po celou dobu příměstského tábora.

Speciální sleva pro sourozence - při společné registraci získá každý ze sourozenců slevu ve výši 250 Kč.

REGISTRACE NA PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY NAJDETE ZDE.

PROGRAM:

Naše příměstské tábory nejsou pouze o fyzickém cvičení. Chceme, aby se děti bavily každým okamžikem. Připravujeme rozmanitou škálu aktivit s cílem posílit nejen jejich fyzickou zdatnost, ale také rozvíjet motorické dovednosti, podporovat týmovou práci a fair play, a přinést mnoho dalších pozitivních vlivů.
V průběhu celého týdne budou děti rozděleny do týmů, ve kterých budou mezi sebou tradičně soutěžit o MAD BULL CUP. Poměří síly v různých sportovních disciplínách, hrách a kvízech. Do tábora budou také zakomponovány procházky a hry v přírodě.
Letošní novinkou je příměstský tábor s ledem, což je krok, na který se moc těšíme a věříme, že se stane součástí všech našich příměstských táborů v budoucích letech. Tento tábor je navržen tak, aby byl vhodný pro všechny děti, a to i pro ty, kteří mají s bruslením minimální nebo žádné zkušenosti.

Podrobný program táborů a další informace budou postupně přibývat na našem webu MB HOCKEY CAMP a na sociálních sítích.

Pro jakékoliv dotazy nás informujte na e-mailové adrese kempy@hcmadbull.cz.