MB HOCKEY CAMP
9. 1. 2024

Sportovní přípravka Býček: Druhá etapa od února 2024

Rozjíždíme druhou etapu sportovní přípravky Býček pro děti ve věku od 4 do 7 let. Hledáme malé nadšence, kteří chtějí začít svou sportovní cestu a všestranně se rozvíjet v různých pohybových aktivitách.

Co můžete očekávat? Děti si v rámci přípravky vyzkouší základy gymnastiky, atletiky a naučí se základy bruslení. V rámci celého programu je velký důraz na rozvoj motorických schopností a dovedností. Děti budou mít příležitost vyzkoušet si různé druhy her a cvičení, které jim pomohou zlepšit koordinaci, rychlost, obratnost a sílu. Další veškeré důležité informace o programu Býček si přečtěte zde.

Kurz poběží od 7. února 2024 do 26. červa 2024, a nabízí až 3 hodiny organizovaného pohybu týdně. Tréninky se budou konat každé pondělí od 17:30 do 18:30 v tělocvičně a každou středu od 16:30 do 17:30 v tělocvičně a následně hodina bruslení od 17:45 do 18:45.

Cena přípravky na půl roku je 3 500,-. Při přímé registraci do klubu zvýhodněná cena 3000,-. První týden je v rámci zkušebního období zdarma, tudíž můžete nezávazně vyzkoušet, zda je to pro vaše dítě to pravé. V ceně programu je také zahrnuto klubové sportovní oblečení: tričko a kraťasy s býčkem.

Zároveň s tím bychom vás rádi pozvali na celorepublikovou událost "Týden hokeje", která proběhne ve spolupráci s Českým hokejem na Zimním stadionu Pouzar dne 17.1.2024. Během této akce budou mít děti jedinečnou příležitost vyzkoušet si ukázkové lekce gymnastiky, bruslení a dalších pohybových aktivit. V průběhu této akce pro vás bude připravena prezentace, kde se detailně seznámíte s průběhem sportovní přípravy v našem klubu. Zároveň vám poskytneme informace o rozdílu mezi přihláškou do programu Býček a přímou registrací do klubu HC MAD BULL. Během akce budeme k dispozici pro odpovědi na případné dotazy. Dále budete mít také možnost prohlédnout si celé centrum. Více informací o akci naleznete zde. Těšíme se na vás!