MB HOCKEY CAMP
12. 12. 2023

Brankářská škola Honzy Strmeně a Petra Vojtěcha Buchty

MB HOCKEY CAMP chystá velká novinku pro všechny gólmany a gólmanky, kteří touží po zdokonalení svých dovedností na ledě. Petr Vojtěch Buchta, zkušený trenér gólmanů HC MAD BULL, a Jan Strmeň, extraligový brankář týmu Motor České Budějovice, představují nový projekt – brankářskou školu Honzy Strmeně a Petra Vojtěcha Buchty.

První termín této akce, plánované na příští rok, bude oficiálně oznámen do Vánoc. Jan Strmeň, který v současné době aktivně působí v extralize, nám poskytne své cenné zkušenosti a know-how v oblasti brankářských dovedností. Brankářské školy se budou účastnit také trenéři, které už znáte z minulého ročníku.

„Tento nápad jsem měl v hlavě už loňského gólmanského kempu. Přemýšlel jsem, jak to posunout zase na další level a Honza mi do vymyšleného konceptu skvěle zapadl. S brankářskou školou máme do budoucna velké plány, a to nejen přes léto. V příštím roce začneme hned s několika kempy, které budeme propojovat i s dalšími hráčskými akcemi“ vysvětluje trenér gólmanů HC MAD BULL Petr Vojtěch Buchta.

„Jsem rád, že mě Buchtič (trenér gólmanů HC MAD BULL) oslovil s tímto nápadem udělat brankářskou školu. Byl jsem tu jako host na brankářském kempu minulý rok a bavilo mě to, takže jsem nadšený že opět mohu předat své skills mladým brankářům, a tentokrát v ještě větší míře. S přibývajícím věkem člověk začíná hledat příležitosti, jak zůstat co nejvíce propojen s hokejem, a já se těším, až budu moci sdílet své zkušenosti s mladší generací. Sice mám před sebou ještě spoustu let v bráně, ale už teď vím, že mě tato příležitost naplňuje a může to být stejně obohacující i v budoucnu. Věřím, že náš kurz pomůže všem účastníkům rozvíjet své gólmanské schopnosti a dosáhnout jejich plného potenciálu“ říká Jan Strmeň.

Podívejme se nyní stručně na samotného Jana Strmeně. Narodil se 26.12.1991 v Havířově a během své kariéry se prosadil v dresu tří různých týmů, včetně HC Chomutov a HC Třinec. Jeho nejnovější a stále aktivní kapitola v hokeji se odehrává v dresu HC Motor České Budějovice. Kromě jeho urostlé výšky, 195 cm, si v bráně vydobyl respekt soupeřů především excelentním herním projevem.

„V našem klubu máme vynikající trenéry, ale věříme, že děti budou nadšené z této zajímavé novinky. Mít před sebou tak úspěšného hráče, jako je Honza, je pro ně opravdový zážitek. Pro mnoho z nich představuje skvělý vzor, a my jsme přesvědčeni, že tento projekt přinese nový rozměr a motivaci pro naše mladé brankáře“ komentuje šéftrenér týmu HC MAD BULL René Vydarený.

Nenechte si ujít aktuální informace ohledně termínů a informací těchto unikátních eventů – sledujte náš web a sociální sítě. Zatím se můžete podívat na oficiální pozvánku, kterou pro vás kluci společně natočili.

Těšíme se na vás na ledě a STAY TUNED!

MB HOCKEY CAMP TEAM