MB HOCKEY CAMP
1. 9. 2023

Malé kroky k velkým snům aneb Sportovní přípravka Býček

Nadšení pro aktivní pohyb a sport začíná už v raném věku. A právě pro malé sportovce se otevírají dveře našeho nového programu: První sportovní přípravka Býček v HC Mad Bull. Tento kurz je navržen pro děti od 4 do 7 let a jeho cílem je poskytnout dětem všestrannou a komplexní pohybovou přípravu, která je základním kamenem pro další sportovní rozvoj v různých disciplínách. Děti si v rámci přípravky vyzkouší základy gymnastiky, atletiky a naučí se základy bruslení. V rámci celého programu bude velký důraz na rozvoj motorických schopností a dovedností. Děti budou mít příležitost vyzkoušet si různé druhy her a cvičení, které jim pomohou zlepšit koordinaci, rychlost, obratnost a sílu. Tyto dovednosti nejsou důležité pouze pro sport, ale také pro všeobecný fyzický rozvoj dítěte.

Co nabízíme?

Náš program je rozdělen do dvou pololetí a nabízí až 3 hodiny organizovaného pohybu týdně.
Tréninky se budou konat každé pondělí od 17:30 do 18:30 v tělocvičně a každou středu od 16:30 do 17:30 v tělocvičně a následnou hodinu bruslení od 17:45 do 18:45.

Kde se nacházíme?

Naše zázemí je v Hokejovém centru Pouzar v Českých Budějovicích.

Co je v ceně?

Cena přípravky na půl roku je 3 500,- a první týden (tedy 3 tréninky) jsou v rámci zkušebního období zcela ZDARMA! V ceně programu je také zahrnuto klubové sportovní oblečení: tričko a kraťasy s býčkem.
Pokud byste se rozhodli u nás zůstat a zaregistrovat své dítě do klubu na druhý půlrok, získáte slevu ve výší 1000,- korun.

Co s sebou?

S sebou si vezměte boty do tělocvičny se světlou podrážkou, kraťasy, tričko a pití. Na led pak doporučujeme teplé oblečení (nejlépe kombinézu), brusle a helmu (ne však cyklistickou). Brusle a helmy máme k zapůjčení, avšak v omezeném počtu.

Proč zrovna HC Mad Bull?

  • Komplexní přístup - Přípravka je navržena tak, aby děti nezískaly pouze hokejové dovednosti, ale měly všestranný rozvoj.
  • Kvalifikovaní trenéři - Naši trenéři jsou odborníci s letitými zkušenostmi, kteří vědí, jak rozvíjet talent a schopnosti vašeho dítěte.
  • Vše pod jednou střechou - Jak led, tak tělocvična se nachází v jedné budově. Tudíž žádné zdlouhavé přesouvání z místa na místo.
  • Rodinná atmosféra - V klubu klademe velký důraz na vytvoření rodinného a podporujícího prostředí.
  • Centrální poloha - Náš zimní stadion je snadno dostupný z každého koutu města.

Jak se přihlásit?

Pro přihlášení vašeho dítěte stačí jednoduše vyplnit náš formulář. Po potvrzení formuláře vám zašleme všechny potřebné informace.

Pro ty z vás, kteří by chtěli formuláře odevzdat osobně, máte možnost tak učinit přímo v Hokejovém centru Pouzar, a to každou středu před prvním tréninkem v rámci našeho programu sportovní přípravky. Naši pracovníci budou připraveni přijmout vaše doklady a zodpovědět jakékoliv další dotazy.

Pro více informací náš můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu bycek@hcmadbull.cz . Naši aktivitu můžete sledovat také na našich sociálních sítích.

Těšíme se na vás a vaše děti v HC Mad Bull!