MB HOCKEY CAMP
31. 7. 2022

MB kempy se povedly na jedničku!

Ve dvou červencových termínech proběhly MB kempy, které se konaly vůbec poprvé! Hokejové centrum Pouzar poskytlo celému týmu MB kempů patřičné zázemí a nejinak tomu bylo i s účastníky. Děti si vyzkoušely spoustu věcí a daly si pořádně do těla. Vždyť denně měly dvakrát led a dvakrát suchou! Zátěž zvládly však obstojně a mnohdy chtěly i přidat, a to zejména na ledě při minihrách.

Realizační tým v čele s Reném Vydareným zvládl oba termíny MB kempů výborně. Holky se staraly o děti v zázemí, kde jim připravovaly například svačinu, hrály s nimi různé hry a v šatně jim pomáhaly s výstrojí. Trenéři se tak mohli plně soustředit na tréninkové jednotky, kde si připravili spoustu cvičení. Závěrečný den probíhal v soutěžním duchu, kde děti na ledě soutěžily mezi sebou v nejrůznějších hrách a odpoledne si zahrály plnohodnotné utkání i s trenéry!

"Snahou bylo vytvořit co nejlepší prostředí pro hokejisty a Anežku, naši jedinou holku na kempech. Děti nám to nazpátek vrátili poctivým trénováním a zaujatostí. Pro mě velkým zážitkem bylo, když nás děti oslovily s tím, abychom jim dali ještě jedno střídaní v minihrách, to si myslím, že mluví za vše. Trenéři se své práce zhostili parádně, jak na suchu (STACA a Tomáš Cibulka), tak i na ledě. Realizační tým byl vždy k ruce, ať už uvazováním bruslí, chystáním svačin nebo hraním "Prší" při poledním klidu. A marketingový borec, zásoboval sociální sítě aktuálním obsahem. V neposlední řadě HC Pouzar nabízí skvělé zázemí pro kempy. Díky patří restauraci Džeger's, ubytování HC Pouzar a také ledařům, kteří byli flexibilní a k ruce nápomocní každý den," zhodnotil první ročník MB kempů René Vydarený.

Po celou dobu kempů bylo navíc připraveno vždy nějaké zpestření. Ať už přednáška od Policie ČR, videomeeting s Reném Vydareným, nebo příchod známých tváří součesného českého hokeje, např. Milana Gulaše, Filipa Hronka a Matěje Blümela. Na památku pak dostali všichni účastníci kempu trička s logem MB kempů.


Na kompletní fotogalerii od Jasmínky Štrbové se můžete podívat zde.